Sporthal

De school beschikt over een fantastische sporthal, geschikt voor de uitoefening van bijna alle hobby-zaalsporten.

De school stelt in haar vrije uren deze zaal ter beschikking van de gemeente Wijnegem. Mensen of verenigingen die interesse hebben voor het gebruik van deze zaal kunnen contact opnemen met de sportdienst van de gemeente:

sportcentrum@wijnegem.be

Zaal “Huldenberg”

 

De school beschikt over een ruime zaal in het gebouw aan de Turnhoutsebaan. Deze zaal kan ’s avonds en in de weekends ter beschikking gesteld worden van personen en/of verenigingen voor vergaderingen, voordrachten, voorstellingen, ontvangsten, koffietafels en rustige bijeenkomsten (geen dansfeesten). 

De zaal kan plaats bieden aan ca. 250  mensen voor een voordracht en ca. 120 voor bijeenkomsten aan tafel. Volgende zaken zijn beschikbaar: servies en bestek tot 120 personen, 2 koelkisten, een waterkoker, een koffieperculator, grote thermosflessen en een beperkte keuken. De keuken is niet geschikt om te koken. Er wordt bij voorkeur gewerkt met een traiteur of eten dat vooraf werd bereid. Frituren is niet toegestaan.

Er is een geluidinstallatie, internet en projectiemogelijkheid (eigen computer meebrengen). Een klein podium en enkele statafels zijn ook ter beschikking.  

Parkeren en roken op het domein is niet toegestaan. Er zijn enkele parkings nabij het schooldomein. 

Voorwaarden en reservaties:
mevrouw Amber Van Hoof
amber.van.hoof@annuntia.be
tel: 03 355 15 00.