Komt u met de fiets naar school, dan kan u gebruik maken van mooie fietspaden naast de Turnhoutsebaan. Komt u van Oelegem dan kan u ofwel via het jaagpad naast het kanaal tot voorbij de brug (en dan bent u zo in de Kerkhofstraat), of via het uitstekende fietspad naast de Keerbaan tot aan de Turnhoutsebaan in Wijnegem. Ook vanuit Wommelgem is er een mooi fietspad tot op het Markplein van Wijnegem.

Wil u met de wagen de school aan de Turnhoutsebaan bereiken dan rijdt u naar het Marktplein van de Wijnegem, gelegen aan de Turnhoutsebaan. Daar kan u gratis parkeren, behalve op vrijdagvoormiddag (marktdag!).

Moet u in gebouwen aan de Kerkhofstraat zijn, bijvoorbeeld voor een inschrijvings­gesprek, dan rijdt u het best als volgt:

Vanuit de richting Schilde: u rijdt de brug over het Albertkanaal over en neemt de eerste weg rechts (Kanaalstraat). Die volgt u tot aan het kanaal. Sla links af en neem weer de tweede weg links: de Kerkhofstraat. Op het einde van deze straat ziet u de schoolgebouwen aan uw linkerkant.

Komt u uit de richting Antwerpen dan rijdt u het Marktplein voorbij. Net voorbij het park slaat u links in (de Kanaalstraat) en rijdt tot aan het kanaal. Daar neemt u links en dan weer de tweede weg links: de Kerkhofstraat. Op het einde van deze straat ziet u de schoolgebouwen aan uw linkerkant.

Brengt u uw kinderen met de wagen naar school, laat hen dan uitstappen aan het Marktplein. Ze kunnen door de school naar de Kerkhofstraat. Zo blijft de Kerkhofstraat verkeersluw en veiliger!