De eerste halve schooldag maak je kennis met je klassenleraar(s), er zijn nog geen lessen.

Draag een mondmasker in de schoolomgeving en in onze schoolgebouwen. Op de speelplaats mag het mondmasker af. Ouders worden niet toegelaten op onze schooldomeinen.

Steek enkel papier en schrijfgerei in je boekentas.

We verwachten jullie op de volgende uren en plaatsen:

1ste jaar: 9.00 uur – 12.00 uur Kerkhofstraat 10
2de tot en met 4de jaar: 9.30 uur – 12.00 uur, Kerkhofstraat 10
5de en 6de jaar: 9.30 uur – 12.00 uur, speelplaats Turnhoutsebaan 430a

 

CORONA
In deze tijden van corona, doen we al het mogelijke om het schoolleven voor alle partijen zo veilig mogelijk te laten verlopen. Wij rekenen erop dat al wie betrokken is bij het schoolleven, zijn verantwoordelijkheid draagt en zich houdt aan de coronaregels die de overheid oplegt. We zetten er enkele in de kijker:

Leerlingen die tot een risicogroep behoren vragen aan de behandelende arts of hun aanwezigheid op school kan. Samenleven met personen die tot de risicogroep behoren, vormt geen obstakel voor aanwezigheid op school. Behalve als de behandelende arts van de risicopatiënt anders oordeelt.

Leerlingen die terugkomen van een vakantie uit een oranje zone, vragen aan de huisarts om getest te worden voor ze naar school komen.

Leerlingen die terugkeren uit een rode zone moeten in België onmiddellijk 14 dagen in quarantaine gaan en zich verplicht laten testen.