Fiets / auto

Komt u met de fiets naar school, dan kan u gebruik maken van mooie fietspaden naast de Turnhoutsebaan. Komt u van Oelegem dan kan u ofwel via het jaagpad naast het kanaal tot voorbij de brug (en dan bent u zo in de Kerkhofstraat), of via het uitstekende fietspad naast de Keerbaan tot aan de Turnhoutsebaan in Wijnegem. Ook vanuit Wommelgem is er een mooi fietspad tot op het Markplein van Wijnegem.Wil u met de wagen de school aan de Turnhoutsebaan bereiken dan rijdt u naar het Marktplein van de Wijnegem, gelegen aan de Turnhoutsebaan. Daar kan u gratis parkeren, behalve op vrijdagvoormiddag (marktdag!).

Moet u in gebouwen aan de Kerkhofstraat zijn, bijvoorbeeld voor een inschrijvings­gesprek, dan rijdt u het best als volgt:

Vanuit de richting Schilde: u rijdt de brug over het Albertkanaal over en neemt de eerste weg rechts (Kanaalstraat). Die volgt u tot aan het kanaal. Sla links af en neem weer de tweede weg links: de Kerkhofstraat. Op het einde van deze straat ziet u de schoolgebouwen aan uw linkerkant.

Komt u uit de richting Antwerpen dan rijdt u het Marktplein voorbij. Net voorbij het park slaat u links in (de Kanaalstraat) en rijdt tot aan het kanaal. Daar neemt u links en dan weer de tweede weg links: de Kerkhofstraat. Op het einde van deze straat ziet u de schoolgebouwen aan uw linkerkant.

Brengt u uw kinderen met de wagen naar school, laat hen dan uitstappen aan het Marktplein. Ze kunnen door de school naar de Kerkhofstraat. Zo blijft de Kerkhofstraat verkeersluw en veiliger!
background photo
Ontworpen door Kubis
Achtergrond 16 Achtergrond 17 Achtergrond 18 Achtergrond 19 Achtergrond 20 Achtergrond 21 Achtergrond 22 Achtergrond 24